С подкрепата на Philips

Спечели Philips 55OLED803
и се наслади на перфектна картина

Защо това е перфектната награда в HiEnd ECA 2018-2019? Представете си, че нямате търпение да гледате следващия страхотен научнофанстичен филм от удобството на дивана. Приготвяте пуканки или чипс, сипвате приятна напитка. Пускате. Космос. Наситено черно, в тъмната стая виждате само малките звезди на екрана. Появява се кораб. Движението му е плавно, а двигателите нарушават тъмнината. Лекия ореол светлина около екрана хвърля приятни цветове върху стената. Потапянето във филма е пълно.

Ето това е приятно кино изживяване! И 55-инчовият OLED телевизор Philips 803 го осигурява. OLED екранът се отличава именно с дълбокото черно и страхотните цветове, както и отличните зрителни ъгли. Получавате ги, а за всичко останало се грижи един от най-добрите процесори за обработка на картината – новото поколение на P5. То се грижи не само съдържанието с високо качество да е отлично, но дори и да пуснете филм по някоя ефирна телевизия, да получите повече – по-чиста картина, по-наситени цветове.

HDR10+, операционна система Android (толкова много приложения и игри!), качествен звук и тристранен Ambilight. Готови ли сте за пълно кино изживяване?

Подробно видеоревю на HiComm.BG

Избери и спечели